Monday, July 18, 2011

Pesta Floria 2011 . awesome !

wokey . seperti yg dijanjikan . entry pasal Pesta Floria Putrajaya 2011 . semua dok kecoh2 kat belog pasal pesta ni . aku tak tahu langsung pasal wujud pesta ni . tengok gambar2 org , woww ! giler awesome ! so , mengenangkan pesta tu akan habis lagi empat hari dari hari yg aku tahu ada pesta ni (rabu) ,  aku terus lah ajak encik syg ku pegi malam rabu tu jugak . tapi terpaksa dicancelkan sebab ada bola . malaysia lawan liverpool rasanya kan . aku tak amek port pasal bola ni .

so , ncik syg ajak pegi esok malam nya (kamis) . pastu aku fkir2 baik pegi sabtu je . pegi ptg , boleh tengok2 bunga . maka , sabtu , sehari sebelum pesta tu habis , dapat lah aku jejak kaki kat putrajaya . walaupun perjalanan tak sampai 30minit tapi aku rasa macam lama gler lak dalam kete tu . ibu aku pulak sebok nak ikut . sebab die ni hantu orkid . so , bawak lah sekali . so , korang layan je lah gambar k .

harap maklum lah . gambar memang sangat banyak kat entry ni . nak tengok , tengok . taknak tengok , sila tekan alt + f4 di keyboard anda . terima kaseh :)


woooowwwiieee ! cantek nyerr !


bonzai . baru aku tahu pokok ni memerlukan masa berpuluh dan beratus tahun untuk besar .

pose sekejap ye bang .


ni sunflower kan ? *ttbe lupa .


abaikan jari2 sweet tu . haha .



awak mamat bunga ke ? ee . tak payah la yen . huhu .


















memperkenalkann . ibu ku tercinta :)











































2 comments:

siti sarizah said...

ohsem gle
owg x smpt nak pegi pown tau!

Kesah NurEqa said...

alorhh . kesian nye . takpe2 next year ada lagi punye . heee :)