Saturday, July 02, 2011

online shop yg makan duit haram !!

hey guys .

selamat tengahari sabtu . heee . cuticuti camni lah masa utk aku rajin  meng'update' belog comel ni . heee . oke . aku ada like satu page ni . page untuk pembeli2 yg ditpu oleh online shop . ramai juga rupanya yg telah ditipu . kesian . zaman sekarang , cara paling mudah nak dapat duit , semua nya dgn cara yang tak halal . alahai . kenapa lah sanggup nak tipu and mengkhianati ank bangsa sendiri . cuba lah korang yg ditipu . what do u feel bitch !





alhamdulillah . selama aku beli online , aku belum lagi pernah ditipu . bukan apa . kalau korang nak beli kat online shop , korang kena lah rajin siasat or buat survey dulu sama ada betul ke tak online shop ni jual barang dorang or buat page untuk menipu duit org n jual barang tipu or what so ever la kan . contohnya , korang rajinrajin lah belek2 wall atau comment kat facebook atau belog online shop tu . kalau ada customer yg send wall like "hey , thnx . barang dah sampai" and apaapa je lah yg lebih kurang maksud sama camtu , baru la korang boleh percaya sikit online shop tu . tapi , jangan baru satu wall macam tu , korang dah percaya giler yg dorg tu tak menipu . kekadang , takot sebenarnya , owner dia sendiri yg write wall camtu supaya nak bagi org lain yakin dgn barang yg dia jual .

oke . tak pun , korang rajinrajin baca kat page online shop yg bermasalah contoh nya , page facebook Kelab Kami Disini Kau Disana . kat page ni ada banyak jugak lah complaint tentang owner online shop yg bermasalah n kat sini korang boleh lah tahu mana online shop yg menipu . kalau korang pernah ditipu juga , korang boleh share online shop mana yg tipu korang tu . tak salah kan kita share supaya orang lain tak jadi mangsa seterusnya orangorang yg sangat cetek ilmu ni .

page tu jugak ada promote banyak online shop yg tak menipu orang . korang boleh tengok je kat album page tu . macammacam ada . oke . selamat beronline shopink . heeee .

1 comment:

Siti Suriani said...

xsuke online shopping ..

http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/07/kau-jangan-nak-semak-boleh-tak-pompuan.html