Sunday, June 26, 2011

selamat bertunang kakak ku trsayang .

wah ! lama pulak rasa nya bercuti dari post entry ekk .
oke2 .
ni nak update majlis pertunangan kawan rapat aku .
25june2011 . noor emira risma dan pasangan nya hasbullah bin mokhtar lopi telah selamat diikat menjadi tunangan orang .
alhamdulillah .
semoga korang lebih bahagia dan semoga bersama hingga selamanya .
aku hepi sangat utk korang kak .
kau cantik sangat kak .
tapi jerawat ko , buat kau tak cantik . hahaha !
gurau je . ko cantik la .


habis je makan , ktorg pun siap2 lah utk nak buat shoot pre-wedding kakmira ni kat sekolah lama dia , sek.men.teknik.kuala selangor . tema pre wedding dia , kena pakai baju sekolah . aduiii ! merata lah aku ni mencari baju sekolah . baju sekolah aku dulu , memang dah selamat hancur dah . dah 5tahun aku tinggal sekolah . memang takde lah nak simpan baju tu . lastlast teringat kat wany . memandangkan die je masih bersekolah dan size badan lebih kurang sama , so aku pinjam lah baju dia . nasib baik la die ni baik sikit . haha. terima kasih ye wany . 

ok . dah . korang layan je gambar oke . chawww !








































2 comments:

ayuhidayu said...

cantiknyer gambar........

Kesah NurEqa said...

gmba tu cantik sbb ade awk :)