Saturday, June 11, 2011

CONTEST PHOTO COUPLE : 'WE ARE NOT PERFECT'

lepas settle buat mengubahsuai belog ni , aku blogwalking lah . pastu jumpa pulak contest photo couple . disebabkan aku tak penah langsung join contest ni , so aku nak try lah kan . heee :) kalau korang free nak join , pergi lah kat belog ni ! senang je pun syaratsyaratnya . memula , letak banner ni :


pastu letak syaratsyaratnya . :

lepas tu , letak gambar couple :

oke lah gambar ni . terasa nak mandi air terjunn pulak tengok background belakang tu . oke2 . now masa untuk ceritakan sedikit tentang pertemuan pertama kami . perkenalan kami sebenarnya berpunca dari kawankawan . so aku lepaklepak dgn kawan aku , pastu dia pun ada . start tu lah dia dok usha2 aku . heheh . lepas tu , mesejmesej aku . konon nak berkawan la tu . dah kawan beberapa hari , dia pun memberani kan diri minta couple . wahh ! seronok nokk ! aku pun memang suka kat dia . hehe . tapi tak kan lah aku nak bagitahu dia dulu kan . malu babe ! aku pun tanpa berfikir panjang , terus jawab aku sudi jadi teman hidup die . ceeewaaaahhhh ! 30/10/2006 pukul7 mlm . time tu lah kami jadi sepasang kekasih . ceewaaahh ! haha ! macammacam dugaan dan cabaran dah kami lalui . sekarang dah 5tahun kami bersama . harap ini lah jodoh aku selamanya . :)

4 comments:

eyra said...

thanks dear sb sudi join contest saya yg x seberapa ini :)

Kesah NurEqa said...

hehehe . thnx jgk sbb wt contest . ngeh3 :)

ayuhidayu said...

kawen ajak aku

Kesah NurEqa said...

ayu .

of kos la ajk . tak kan lah tak ajk kot . huhuh !