Sunday, March 06, 2011

terima kaseh ku muhd nazrin :)


terima kaseh sayang :



1 . sebab jaga eqa .
2 . sebab bahagiakan eqa .
3. sebab buat eqa ketawa
4 . sebab sentiasa sabar layan kerenah eqa .
5 . sebab mengalah .
6 . sebab jadi kekasih eqa .
7 . sebab jadi pendengar setia eqa .
8 . sebab bagi apa yang eqa nak .
9 . sebab bawa eqa jalanjalan .
10 . sebab selalu ada dengan eqa .
11 . sebab tak pernah tinggal eqa .
12 . sebab selalu ceriakan eqa .
13 . sebab selalu buat eqa senyum dengan lawaklawak awak .
14 . sebab sudi jadi kan eqa isteri awak suatu hati nanti :)
15 . sebab sayang eqa .
16 . sebab banyak spend time dengan eqa .
17 . sebab selalu ambil berat .
18 . sebab berkorban macammacam untuk eqa .
19 . sebab tak pernah lupa eqa .
20 . sebab susah senang bersama .
21 . sebab samasama mengumpat dengan saya .
22 . sebab selalu shopping dengan saya .
23 . sebab tahu semua citarasa saya .
24 . sebab selalu belanja saya
25 . sebab jaga hati saya .
26 . sebab teman saya ke mana saya pergi .
27 . sebab banyak tolong saya dan famili saya .
28 . sebab dengar kata saya .
29 . sebab sanggup jadi tempat lepas geram eqa .
30 . lastly , terima kaseh sebab segalagala nya sayang eqa .



ingt tak , first time kita jumpa kat rumah kak yong .
tapi saya tak perasan awak .
lepas tu , jumpa kat tepi padang , awak baru lepas sembahyang terawih (sembahyang ke ? . haha !)
lepas tu mula lahh dorang gosipgosip kan kita kan sayang .
ada kawan awak pon sebok lahh nak tackle eqa .
tapi dia tak macam awak .
awak lain .
awak pemalu sangat :)
lepas tu kita pergi mines samasama dengan dorang kan .
time tu awak dah mula nak ngorat eqa .
lawak doe . haha !
lepas bebrapa hari seteus nya , kita pegi cC .
masingmasing naik motor .
eqa nak naik motor dengan siapa ?
pastu naik motor dengan awak .
eee ! malu betul lahh !
lepas balik malam tu , terus awak minta couple dengan eqa kn . :)

sekarang dah dekat 5tahun kita bersama .
macammacam ujian dan dugaan .
semua nya kita lalui dengan tabah dan penuh kesabaran walaupun kekadang , eqa banyak hilang sabar .
tapi awak lah penyelamat hubungan kita .
baik betul hati awak sayang .
tapi awak tak pernah sekali cakap nak tinggal eqa .
tak pernah sekali cakap nak pisah dengan eqa .
awak sabar sangat layan baran eqa walaupon awak sendiri baran tapi awak boleh control sebab eqa .
eqa sayang awak sangat2 .
awak lain dari lelaki lain yang pernah eqa jumpa sebelum2 ni .
sumpah susah sangat hidup takde awak sayang .
walaupon sehari .
memang sangatsangat besh larhh dengan awak sayang .
semua kita buat samasama kan.
saya harap , apa yang kita rancang dan impi kan , akan tercapai .
tak sabar rasa nya .
eqa akan jaga awak elokelok .
takde siapa layak ganti tempat awak sayang .
u always be mine .
eqa harap , awak lahh jodoh eqa sampai akhirat .




terima kasih ya Allah sebab bagi insan yang trsangat bernilai ini buat aku .
aku akan jaga sebaik mungkin .
cuma aku mohon , kau kekalkan lah jodoh aku bersama dia .
hanya dia lahh kebahagiaan buat ku .
aminn :)

2 comments:

HUSNAA SHAHRULL said...

eqa , so sweet . suka sangat . hope korang bahagia sampai akhir hayat . :)

Kesah NurEqa said...

amin . terima kaseh . ;) hehe .