Wednesday, April 27, 2011

hoi MYRA ! aku memang dah lama tak puas hati dgn kau lahh !!!!!

Assalammualaikum !

aku saket jiwa betul dgn sorang minah ni .
aku panggil minah katek jer !!
ye lah ! aku sakit hati sangat dgn dia !
aku follow dia dah berzaman .
pastu aku harap dia faham lah kan .
kalau aku dah follow kau , kau follow lah balek kan .
bila aku tanya die , kau tak reti nak follow aku ke .
korang nak tahu dia bagi jawapan apa .
jawapan dia , "tak boleh nak follow"
tak tahu kenapa tak boleh nak follow .
dah klik follow tapi tak boleh .
aku pun pelik tambah bengang !
tiap kali jumpa dia , aku marah lah dia kenapa tak follow aku .
malam tadi aku bangkitkan isu die tak follow aku lagi .
lastlast arini , bila aku bukak blog je , aku nampak follower aku bertambah satu .
toink toink !!
ehhhh ! dia dah bole follow aku lahhh ! ngeh3 !
haaa kaw !! boleh pon follow !
berjanggut aku tunggu kau follow !
haaa ! lahh empunya minah yg aku bengang kan tu . heee !
ni link belog dia . tekan sini !
tapi aku nak pesan kat korg , kalau nak masuk belog die , korang kena sabar banyak2 .
pastikan komputer korang tak berat .
sebab kalau masuk belog die , kompem hang pC korang ! hahahha

4 comments:

mira said...

oi...mmg x boleh la...ko ni..ko ingt aku penipu mcm ko ke???

Kesah NurEqa said...

hahaha . aku kuat menipu pon sbb ko la sifu nyer . hahaha !

munga roses said...

hahaha marah nampak kat dia :D

Kesah NurEqa said...

@munga roses .

heee . mrh mainmain je tu . hihihi