Saturday, October 08, 2011

apa yer tajuk lagu 'shah rukh khan naik keretapi' tu ?

hari ni aku tak tahu kenapa mood hindustan datang tetiba . aku memang peminat citer hindustan lagi2 ada shahrukhkhan (SRK) . memang taknak kelip lah mata ni . tapi citer dulu2 jer . sekarang punya citer tak best dahh . huhu . hari ni aku sengsorang kat rumah . takde sapa nak layan aku maka , aku kena lah layan diri . heee . 

nak online fesbuk , busann dah . nak bukak belog , semua belog aku dah terjah . maka , youtube je lah penghibur hati dikala sunyi . maka layan lahh lelagu hindustan . ade satu lagu hindustan . SRK nyanyi . dia dalam keretapi tapi aku tak tahu tajuk die . pastu aku pun search lah kat pakcik gugel . 'lagu shah rukh khan naik keretapi' . pastu terus keluar tajuk nyerr . haaa ni lahh lagu die :


pandai kan pakcik gugel ni . tepat je jawapannya . heee . ni sayang pakcik gugel lebih ni . nah amek sikit lelagu hindustan feveret aku . layan k . byeee . :)









1 comment:

zulhilmi tempoyak said...

pergh...ni die hard fan hindustan ke ape...hahaha