Wednesday, February 22, 2012

Tema Birthday Party : Mandi Tepung

21.02.2012 genap lah umur Kak Zai yang ke 27tahun . maka , aku dengan Kak Rozi pun bertungkus lumus lah buat planning nak buat party . ceewaahhh . party lah sangat . kami berkomplot dgn husband Kak Zai . naseb husband dia sporting .

pagi tu , dia dapat munge dari husband dia . romantik kan husband dia . die kata , ni kali pertama husband dia bagi munge sejak dari kahwin dan beranak satu . 

besday girl dengan tok dalang sebenar .

saya penolong tok dalang je . hukhuk . takde sapa nak bagi aku munge so tumpang munge oang yolahhh .
kitorang tak wish langsung besday dia . kononkonon lupa la kan . tapi dia tak tahu kitorang dah planning party tok dia . haha . masa office hour tu , kitorang biar kan je die gelak kan kitorang . dia bahan kitorang . kitorang bagi peluang die gelak puaspuas . sebab petang tu kitorang pulak nak gelak kan die puaspuas . hukhuk .

habis je office hour , aku terus cabut untuk misi yang harus ditunaikan . jengjengjengggg . *layan gambar .

prepare kek . 
saya bersama tok dalang :)

kitorang tunggu belakang kete dia . husband dia tunggu kat depan . 

husband dia pun join party kan bini dia . haha



time ni aku dah keluar bawak kek . dia macam 'homaigod homaigod . speechless' hahha . padahal tak sedar kat tangan aku dah bertepung .  
okeyh . sekarang masa nye . balinggggggggg . 

konon nya nak curi tepung tu nak baling kat kitorang . tapi tok dalang tu berjaya melarikan diri dan tepung tu . hikhik .

okeoke dahhh ! cepat tiup lilin . lilin tu dah kemetot dah jadi nya tunggu nak tiup . huhuh .

keshian iyerrr tu .

yeyyyy . kami berjayaaaa .

misi berjalan dengan sempurna .

ok . masa utk potong kek .

Add caption



comel la dia . macam orang pantang . hahhahaa .





yeyyyy . selesai sudah party kami . SELAMAT BESDAY KAKAK KU . Semoga panjang umur . semoga murah rezeki . semoga murah anak . semoga semoga semuanya laahh . heeee . gler lurp kaw padatpadat doeee . ehhh Kak Zai . bulan depan 23hb ape planning kita ? haahahha :)

3 comments:

♥ cik_farah ♥ said...

best sungguh.. teringat wktu kena baling tepung tengah malam mase befday hari tu.

laddiey G said...

Hahaha.. OMG..OMG.... speechless x terkata.. tahniah utk korg sbb berjaya buat aku tacing dgn besday tahun ni.... waaaa.... sayang doe korg ketat2... bulan 3? hahaha.. nnt kite plan gne gtalk lak ye... hahahahs

| RoziAhmad | said...

aku cuti bulan 3.