Monday, December 26, 2011

shopping @ nilai 3 . :)

so the penat . baru je balik dari nilai 3 . pergi cari kain . besar betul nilai 3 tu . tak terdaya nak masuk semua kedai . memula sampai rambang mata tengok semua kedai . cakap nak masuk semua kedai . bila dah round setengah blok kedai , tak larat dah nak masuk semua kedai so banyak skip je kedai2 yg ada .

tapi puas hati sebab dapat apa yang aku nak . dan dapat lebih apa yang aku bajet kan . harga pun aku terlampau puas hati . memang sangat puas hati lah beli kain kat sana . tenaga pun perlu recharge semula ni . hari tu de janji kan nak buat entry pasal famili day . esok or lusa la ye aku update . gambar dari kamera kawan tak amek lagi . cerita beserta gambar lebih menarik kan . so kena lah tunggu gambar . k . chaww bebehhh !!

muka penat dah . ni bakal kakak ipar  a.k.a kakak ncik ayen . hukhuk . 

haaa . pilihpilih .
aikk . ncik ayen masok kedai apa ni . hukhuk .
ngeee . rasarasa nak buat baju design apa ni yerr . tak boleh la tunjuk semua . tak surprise . bagi tunjuk sikitsikit je dulu yerr . heee . :)

4 comments:

| RoziAhmad | said...

Woi tak de wane lain ke?

| RoziAhmad | said...

Woi tak de wane lain ke?

NurEqa said...

alaaa . kenapa . tak cantek ke ? ehh . korg pon kne beli baju tema sme yerr . korg d kira org penting . hahaha .

laddiey G said...

sponsor laaaa..... :) lalalalla