Monday, May 07, 2012

awak adalah the greatest friends dalam hidup saya .

kekadang rasa dunia ni macam tak perlu ada kawan baik . sebab kalau ada kawan baik , mesti kita akan terlalu pikir untuk SENTIASA jaga hati dia . tak nak bagi dia terluka walaupun sikit . tapi kalau kita tanpa sedar dah buat dia terluka , kita yang akan kecewa dan marah kat diri sendiri . kenapa aku buat dia macam tu . kenapa aku tak boleh jadi sempurna untuk kawan baik aku tu . kenapa aku sangat leka sampai buat dia kecewa . hurmmm . terlajak perahu boleh berundur kan terlajak perbuatan , perasaan binasa . huhuh . 

pape pun , aku masih bersyukur sebab Allah masih bagi kawan yang sangat baik untuk aku . kawan yang masih boleh bagi aku gelak kuat kuat . memang pepatah kata , kawan biar beribu bercinta biar satu . tapi nak cari kawan yang betul paham semua isi hati kita ni sangat lah susah . memang kawan tersangat lah penting bagi aku selain tunang aku . 

so , lepas ni , aku perlu berhati hati untuk lebih menjaga hati dan perasaan KAWAN . terima kaseh sebab masih ada di belakang aku untuk bagi semangat aku terus melangkah ke depann . :)

aziah . ni kawan sejak sekolah rendah .  

yasmin sakinah ain n yanoo . member sekolah menengah . 

nyna . member baik zaman kolej . bini orang oke dia ni .

nyna + leeya . terima kaseh sebab jadi yg terbaik untuk saya dan ada masa saya sedih gembira susah senang . :)

syda + kakmyra . tak tahu nak unggap kan macam mana betapa baik nye mereka dgn aku .
kakRozi dan kakZai . the greatest sister dalam hidup aku . terima kaseh sebab masih berganding bahu bagi eqa gelak ye kak .

kakmidah kat belakang tu . tengah tidur agak nya . huhu . mekaseh semua . :)

No comments: