Monday, October 29, 2012

11 hari lagi nak kawenggg . :D


huhhh . sekarang ni memang amek masa yang lama nak hapdate . malas betul . cerita memang banyak lah nak cerita tapi malas nak menaip . lepas ni kena rekod video lah pastu terus upload je . tak payah mnaip . huuuu . hari ni aku ter'rajin' plak la nak hapdate . orang sebelah ni memekak dah nak bagi aku keje tapi aku jerit kuat2 , aku malas buat keje hari ni . hahaha . dedulu dia bagi keje banyak mana pun aku senyap je . sekarang ni dah berani lah nak marah marah dia . die yg ajar aku jadi garang camni . hahaa . jangan marah ye domok . hahaha .

back to the point . hari ni sudah la penghujung oktober . 30hb sudah . sebenarnya hari ni anniversary ngn si tunang yg ke 6tahun berkenalan dan 6bulan bertunang . tapi si tunang tak wish pape pun . mungkin sebab dia dah gelabah pasal akad nikah minggu depan . hahaha . bila ditanya pasal rukun islam rukan iman semua dah bercelaru . baru prektis dah gagal . acane tok kadi tanya nanti . kompem la nanes terus . huuuu . sabor yo lahh . tunang kita ni memang gugup org nye .

hari ni tinggal lah sebelas hari lagi aku nak cuti panjang . takde lah cuti panjang sangat . tapi standard lah kan cuti kaweng . ngeh3 . sila jeles . kalau nak cuti panjang , sila lah kaweng . hehehe . persiapan dah 95% siap ! semua persiapan , kita buat sendiri dengan mak kita . ehh dah tetiba ber'kita' ni kenapa plak . tapi macam comel kan . betul kan kamuu . huaaaa ! ada yg kena penyepak jap lagi kang . ayah kita tolong2 uruskan jiran , jemputan , org surau dan khemah je . yg lain kita buat dgn ibu kita dan dibantu mak uda kita je . mana famili lain ? huuuu . malas nak cakap . lantak laa . kenduri aku kan . malas nak harap kan sesiapa . ncik tunang kita pun sangat banyak tolong beli beli barang . sangat2 banyak . huuhu . abang kita tolong hantar kad je kat sedara mara . nenek pulak buat kan sambal goreng yg super banyak untuk bg doorgift kat tetamu . kuat kan nenek kita.

dan dan dannnnnnnnnnnn . nak tahu takkkk . kakak kita yg comel2 tu si kurus dan si domok buat kan kita photobooth . ohsem kannn ! alahh si gomok yg marah kita suruh buat keje hari ni tapi kita marah die balek tu lah . huuu . macam tak kenang jasa pulak kan aku marah die . hahahaa . mangap kak . tempat pertama aku nak amek gambar ialah kat photobooth aku tu . hahahah .

oke lahh . nak pujuk lah si domok ni . kang die merajuk mampos aku dia tak bawak aku pegi lunch tengahari ni . huuuu .  entry pasal preparation tu nanti2 lah aku buat ye . heee .

**sambil taip entry ni sambil jeling org sebelah yg buat muka bengang sebab kena marah tadi . hahaha . sian la si domok ni .




4 comments:

laddiey G said...

huh....taw tadi, aku carik kupon kfc rozi kat meja dia.. biar aku makan sorg2... ko gi la cafe sendirian berhad.. hahahahaha......
p/s : aku terima nikahnye Cik Kariah binti Masjid UPM dgn mas kahwinnya 80 hengget hutangggg.... hahahaha

NurEqa said...

tak sah !!! hahaha .

Jossica M said...

Profitez de votre eau, profiter de votre vie. Nous offrant toutes sortes de salle de bains Accessoires salle de bain et robinets de cuisine pour vous. Consultez notre boutique en ligne et de trouver votre meilleur robinet ici: Robinet salle de bain

Amy Carry said...

know this: If Kitchen faucet is not resolved, you can choose a regular point of the brand. General formal goods are manufacturers of brand identity, and some Antique brass faucet product or some quality time products are often pasted some paper labels only, even without any markings, be sure to pay attention to when buying Bathroom mirror.