Sunday, January 08, 2012

Jadi selebriti tu tak payah la nak menyombong plak !!

Hepi sunday sume . Panas betul cuaca sekarang . Terasa macam berada dalam bilik sauna tapi takde plak terasa lemak terbakar . Makin banyak bercambah ada lah lemak ni .

Hokeayh2 . Tadi aku jumpa khairul fahmi che mat aka apex melesia tu . Hamboiii kawwww !!!! Sombong sungguh . Aku pandang die , aku senyum sebab teruja la kan dia ada depan aku . Die pandang aku balek , pastu die buat buat blur pastu terus pandang tempat lain . Aku pon terus konon2 senyum kat orang lain . Hahaha . Padahal dah malu . Alahhh . Sombong la kau . Tak heran der aku ehhh . Naseb la aku tak tergila kan kau . Kalau tak , kompem aku meraung kat situ .

Mungkin kerana mata dia yg sepet tu tak nampak senyuman manis aku utk dia kot . Mata dia yg sepet tu bole tengok aku dari paras kepala ke hidung je . Mulut die tak sempat tengok . Sebab tu dia tak balas senyuman aku .

Aku nampak dia macam tgh blur n mencari sumone . Mungkin dalia teck lari merajuk dan die terpinga2 cari . Bila die tengok muka aku bukan dahlia teck terus tak jadi senyum sebab hati tak keruan dahlia teck takde .

Atau pun mungkin die terlalu kecewa sebab kelantan kalah semalam . Sebab tu tak bole nak senyun dah .

heheh . Berfikiran positif lah yerr . Pape pun , gud luck lah apek oiiii . Kau sombong macam mana pun , orang still perlu kan kau .

Ok2 . Chawww . Entry test je ni . First time hapdate guna phone woiii . Batak seketika ni . Kbaii .

2 comments:

Cik Rose Cute said...

follow yang ke 200...header tue very nice...hihihi

NurEqa said...

wahh . thnx . heee :)